Povodom spekulacija da je zaražen koronavirusom oglasio se budvanski ugostitelj Željko Dapčević

Njegovo obraćanje prenosimo u cjelosti:

“Mještani, sugrađani, prijatelji, komšije,
Osjećam potrebu da Vam se svima, na ovaj način, ovako javno obratim. Nakon više od 40 godina našeg suživota u Budvi, prvi put sam doveden u situaciju da na ovaj način reagujem. Odmah da kažem da nisam korona pozitivan, te logično nikog ne mogu ni da zarazim, kao što ni moj sin nije zaražen. Ne znam kome i zbog čega je palo na pamet, da moj put van Crne Gore, uslijed smrti strica, koji je živio van Crne Gore, iskoristi, ne bi li me putem glasina diskreditovao.
Što se tiče korone, sa njom sam jedine dodirne tačke imao tako, što sam tokom epidemije, kao vlasnik ugostiteljskog objekta, podržao humanitarne akcije pomoći našim sugrađanima u tom teškom vremenu. Zlonamjerno iskorišćena smrt mog strica, kojeg smo na miru sahranili, bez ijednog zdravstvenog simptoma, bila je povod da se moje ime provlači po elektronskim medijima i kafanskim tračevima. Na ovaj način odbacujem sve neukusne i primitivne priče, kojih je tokom jučerašnjeg dana bilo na pretek. Nadam se da neću više biti primoran da Vam se na ovaj način obraćam”

Željko Dapčević

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti