Poziv za prijavu za vakcinaciju i na malim ekranima

Na ekranima četiri televizije sa nacionalnom frekvencijom - RTCG, TV Vijesti, TV PRVA i TV Nova M od danas će se pojavljivati poziv građankama i građanima da se prijave za vakcinaciju protiv novog koronavirusa SARS-CoV-2.

Zainteresovane građanke i građani mogu se prijaviti za vakcinaciju na dva načina – popunjavanjem elektronskog upitnika na portalu www.covidodgovor.me ili besplatnim pozivom na broj 1717. Dovoljno je da se opredijele za jednu od dvije navedene opcije – nije potrebno prijavljivati se putem oba kanala.

Svi prijavljeni dobiće potvrdu da je prijava izvršena uspješno, kao i informaciju da će blagovremeno biti obaviješeteni o terminu i lokaciji za vakcinaciju.

Napominjemo da je prijavljivanje putem elektronskog upitnika na portalu www.covidodgovor.me dostupno non-stop, dok je call centar 1717 aktivan radnim danima od 7 do 21h, subotom od 7 do 15h, a nedjeljom ne radi.

Vlada Crne Gore zahvaljuje svim medijma i ostalim društvenim činiocima na podršci u promociji vakcinacije – ovo je borba u kojoj cijela zajednica, ali i svaki pojedinac nosi veliku odgovornost. Borba iz koje samo ujedinjeni, odgovorni i informisani možemo izaći kao pobjednici.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti