Poziv za radionicu ,,Na putu jednakosti''

Ukoliko si iz Budve, Kotora ili Bara i baviš se omladinskim aktivizmom, a zanima te oblast ljudskih prava CAZAS te poziva da se prijaviš na radionicu "Na putu jednakosti".

Radionica je namijenjena omladinskim radnicima/cama i predstavnicima/ama lokalnih samouprava i ima za cilj upoznavanje i edukaciju o LGBTI pravima, mehanizmima za njihovu zaštitu i pravima pacijenata.

Radionica će biti održana u utorak 27.06. u 12h u Omladinskom klubu u Budvi (TQ Plaza)

O ljudskim pravima ćemo razgovarati sa Petrom Markovićem, magistrom psihologije i geštalt psihoterapeutom pod supervizijom.

Prijave su otvorene na linku u nastavku profila do petka 23. juna do 15h - https://bit.ly/42OYowD

Ova radionica je dio projekta "Na putu jednakosti" koji finansira Ministarstvo ljudskih i manjinskih prava

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti