Poziv za učešće na Javnom konkursu za podršku ženskom preduzetništvu

Dana 15.06.2020. godine u 10h, u velikoj sali Opštine Budva održaće se Info dan u vezi sa objavljenim Javnim konkursom za raspodjelu sredstava opredijeljenih za podršku ženskom preduzetništvu.

Pozivamo sve zainteresovane žene koje planiraju da otpočnu svoj biznis, kao i one žene koje žele da unaprijede postojeći biznis da prisustvuju sastanku na kojem će dobiti sve potrebne informacije o pitanjima značajnim za učešće na objavljenom Javnom konkursu za raspodjelu bespovratnih sredstava iz budžeta Opštine Budva.

Info dan će otvoriti potpredsjednik Opštine Budva, Marko Marković.

Detalje objavljenog konkursa predstaviće Slavica Maslovar, v.d. sekretarke Sekretarijata za privredu Opštine Budva i mr Ljiljana Jocić, pomoćnica sekretara Sekretarijata za privredu Opštine Budva.

Opština Budva je u saradnji sa UNDP-om obezbijedila stručnog konsultanta, gospodina Ivana Mališića, koji će prisustvom na info danu obezbijediti punu podršku ženama preduzetnicama u dijelu formulisanja biznis ideja i pripreme biznis plana.

Javni konkurs za raspodjelu sredstava otvoren je do 29. juna 2020. godine.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti