Poziv za volontere i volonterke

SRD Road Runners Montenegro će 10. oktobra u Budvi održati triatlon trku pod nazivom Challenge Budva – Montenegro.

Događaj će biti organizovan uz podršku Opštine Budva, a pod licencom svjetski poznatog brenda triatlon trka - Challenge family. Potvrđeno je učešće velikog broja domaćih i stranih takmičara, među kojima će biti i neka od najvećih svjetskih imena u triatlonu.
Ovakav događaj zahtijeva ozbiljnu organizaciju i veliki broj ljudi koji će biti uključeni u istu. Naša organizacija planira angažovanje oko 200 volontera kako bi događaj protekao u najboljem redu. Sve informacije o rasporedu, volonteri će dobiti nakon prijave. Za volontere van Budve, polazak iz Podgorice je planiran u 5h dok se kraj trke očekuje oko 14h. Nakon toga će biti organizovana ceremonija dodjele medalja kao i pasta party.
Volonterima će biti obezbijeđeno:
- prevoz do Budve
- majica
- užina
- ručak nakon završetka trke
- pokloni od sponzora. 

Kao nagradu za Vaš trud i nemjerljiv doprinos samom događaju, a u saradnji sa M:tel CG biće organizovana tombola za sve volontere od kojih će dvoje najsrećnijih dobiti na poklon tablet uređaj i mobilni telefon.
Link za prijavu: 

https://vmodcui.active.com/responsive/eventGroups/1984331/jobs?fbclid=Iw...

Kontakt: Nikola Pavlović (predsjednik): 069 143 234

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti