Pozivom na 1717 do turističkog vaučera

Ministarstvo ekonomskog razvoja (MEK) pozvalo je zainteresovane građane koji su stekli pravo korišćenja turističkog vaučera da se prijave na besplatan broj telefona 1717.

Iz tog resora je saopšteno da je Vlada Crne Gore, uviđajući značaj vakcinacije kao trenutno najboljeg načina u borbi protiv koronavirusa, donijela podsticajnu mjeru za građane starije od 50 godina.

MEK je pojasnilo da su pravo na korišćenje turističkog vaučera u iznosu od 50 eura stekli svi građani stariji od 50 godina koji su u u julu primili prvu dozu vakcine.

„Vaučer obuhvata dva noćenja na bazi polupansiona koje će korisnici moći da iskoriste uhotelima HTP Ulcinjske rivijere a.d. i HG Budvanske rivijere a.d., kao i Institutu "Dr Simo Milošević". Napominjemo da će smještaj u hotelu moći da iskoriste isključivo građani koji su ovim putem stekli pravo i da se isti ne može prenositi na druga lica“, navodi se u saopštenju.

MEK je pozvalo sve zainteresovane građane koji su stekli pravo korišćenja turističkog vaučerada se prijave na besplatan broj telefona 1717.

„Broj za prijave će biti otvoren do 15. avgusta, a građani ga mogu pozvati radnim danima od 08:00 do 20:00 sati i subotom od 08:00 do 15:00 sati“, zaključuje se u saopštenju.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti