Poznati influenser Boris Radošević boravi u studijskoj posjeti Crnoj Gori

U skladu sa programom digitalnog marketinga i značajem koji objave na društvenim mrežama imaju kada je promocija turizma u pitanju, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore organizovala je proteklih dana studijsku posjetu za travel blogera iz Srbije, Borisa Radoševića, poznatijeg kao Lutajući putnik.

Boris preko platforme Instagram svoje pratioce upoznaje sa predjelima koje posjećuje, a u saradnji sa NTO CG kao i sa lokalnim turističkim organizacijama Rožaja, Gusinja i Kolašina prikazao je dio ruralne ponude Crne Gore. Prilikom posjete imao je priliku da se upozna sa ljepotama, prirodnim atrakcijama i aktivnostima koje je moguće organizovati na području Durmitora, Hajle,  Prokletija i Bjelasice i obišao je između ostalog Jela natural Resort u Rožajama, katun Vranjak i katun Dolovi i pješačio nekim od atraktivnijih hiking staza sa pomenutih područja.

Impresije iz Crne Gore podijelio je putem objava na svom zvaničnom Instagram profilu sa preko 90 hiljada pratilaca, a objave bilježe značajan broj pregleda i pozitivnih komentara, te se nadamo se da je podstakao svoje pratioce da osmisle svoj sledeći odmor u prirodi.

Ruralni turizam u Crnoj Gori je relativno mlada grana turističke ponude Crne Gore koja akcenat stavlja na autentičnoj ponudi ruralnih oblasti naše zemlje. Šanse koje Crne Gora ima u ovom vidu turističke ponude su to što je rastuća međunarodna potražnja za turizmom orijentisana upravo na prirodu. Većina potencijalnih gostiju upravo i traži to što ruralni turizam u Crnoj Gori nudi, a to je autentičnost domaćih proizvoda i potražnja organske i izvorne hrane. Evropski turisti su zainteresovani za ruralni turizam i žele da iskuse izvorni prirodni ambijent i autentičan smještaj ruralne zajednice.

Objave možete vidjeti na sledećem linku https://www.instagram.com/lutajuci_putnik/

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti