Pozovi 1555 za psihološku podršku

Besplatna telefonska linija 1555, namijenjena psihološkoj podršci tokom pandemije koronavirusa, u ljetnjim mjesecima biće aktivna radnim danima u dvokratnom režimu rada.
Iz Kliničkog centra Crne Gore je saopšteno da je linija 1555 do sada zabilježila više od 1.300 poziva, registrovanih iz svih krajeva naše zemlje.
„Radno vrijeme call centra će tokom ljetnjih mjeseci (jun, jul, avgust) biti dvokratno i to u terminima od 8 do 12 sati, odnosno od 17 do 21 sat, radnim danima“, kaže se u saopštenju.
Iz Kliničkog centra podsjećaju da su svi razgovori strogo povjerljivi i da njihov sadržaj ne podliježe snimanju niti čuvanju, čime je privatnost svih korisnika apsolutno garantovana.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti