Praznična čarolija u TQ Plazi

Stigao je i najljepši mjesec u već uveliko okićene prostorije Šoping Centra Tq Plaze.

Najavljujemo puno sjajnih aktivnosti, i pozivamo vas da budete dio praznične atmosfere.

23.& 24.12. na prizemlju, predstaviće Vam se dame iz Organizacije žena Budve, sa svojim ručno izradjenim dekoracijama i detaljima za novogodišnje praznike. Savršeno mjesto ukoliko ste u potrazi za jedinstvenim poklonima za svoje najbliže. Bazar će trajati od 10:00h.

27.12. ozbiljno se pripremamo za Centralni događaj i doček, kada ćemo sa najmlađim drugarima da pišemo spisak želja za Djeda Mraza. Radionice „Pišemo Pisma Djeda Mrazu“ podijeljene su u dvije grupe (za stariju i mlađu djecu), a prijava djece može da se obavi putem direktnih poruka na instagramu ili pozivom na broj telefona: +382 68 855 801. Radionice će se organizovati na prizemlju u terminu od 17:00- 19:00h

Najljepše kao i uvijek čuvamo za kraj. 

KO NAM TO I ODAKLE DOLAZI? 29.12. sa početkom u 18:00h.

Najpoznatiji bradonja na svijetu najavljuje dolazak u naš Centar i obećava da će se svi okupljeni sjajno zabaviti. Naravno, Djed Mraz po obavezi nosi i neka iznenađenja sa sobom.

29.12. je datum koji morate zabilježiti u svom kalendaru!

Tq Plaza je mjesto za sve generacije, a decembar je rezervisan upravo za najljepše trenutke i uspomene.

Dobro nam došli.

Srećni praznici!

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti