Prčanj - spaljen krivac za sve probleme

Đankarlo Šorman zvani Šplanja spaljen je danas na mulu prčanjskom kao glavni krivac za sve nedaće koje su zadesile mještane u prošloj godini.


Tužiteljka Śjora Pampalugeta Šorbula iznjela je niz optužbi na račun ovogodišnjeg prčanjskog karnevala, prenosi Radio Kotor .


Kriv je što nije uklonio uništene palme od crvenog surlaša ispred Bogorodičinog hrama, što je u saradnji sa JP Morsko dobro "prodao" mjesno mulo i mandrać gdje su nakada mještani igrali vaterpolo, te što se priobalni put Muo-Prčanj-Stoliv nalazi u veoma lošem stanju.

Pogledajte fotografije našeg Jugoslava Belade:

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti