Predavanje i obuka iz prve pomoći

Omladinski klub Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva poziva sve mlade da prisustvuju besplatnom predavanju i obuci iz prve pomoći.

Predavanje i obuka će se održati u četvrtak 4. aprila sa početkom u 20 časova, u Omladinskom klubu (TQ Plaza, I sprat).

Obuka pružanja prve pomoći obuhvata:

  • teorijski dio
  • praktičnu primjenu

Radionicu će voditi licencirani instruktor prve pomoći Ognjen Vučinić.

Broj učesnika je ograničen i obavezna je prijava do utorka 2.aprila do 12 časova.

Link za prijavu

https://forms.gle/GpXen7XcY3J9fmzV9

Ovu aktivnost realizuje Kancelarija za mlade Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva u saradnji sa Opštinskom organizacijom Crvenog krsta Budva.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti