Predsjednik Opštine Budva donirao platu petočlanoj porodici Radenović

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević donirao je oktobarsku zaradu petočlanoj porodici Radenović iz Budve.

Sin Nikola bokserski je prvak Crne Gore, dvostruki učesnik evropskih prvenstava, a kćerke Nela i Nina su reprezentativke CG i učesnice prvenstva Evrope koje se trenutno održava u Budvi.

Njihovi rodtelji, Vanja i Milivoje, svoju djecu u potpunosti podržavaju i ulažu sve u njihovo obrazovanje i sportsko vaspitanje.

Predsjednik Opštine nastavio je sa praksom doniranja zarade porodicima i pojedincima koji su u teškoj životnoj situaciji, ukazujući na važnost solidarnog odnosa lokalne samouprave i društva prema njima.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti