Predsjednik Opštine donirao platu Crvenom krstu Budva

Predsjednik Opštine Marko Carević donirao je svoju mjesečnu zaradu Crvenom krstu Budva.

Predsjednik Carević istako je važnost humanitarnog rada ove ogranizacije i njenih volontera u vrijeme trajanja epidemije, njihovu požrtvovanost i hrabrost koju pokazuju kada su najpotrebniji zajednici.

Sekretarka OO Crvenog krsta Budva Milica Vučinić zahvalila se predsjedniku opštine na donaciji i podršci Opštine za rad ove organizacije i dodala da će volonteri Crvenog krsta nastaviti da i dalje pomažu starijim i onima koji su u obaveznoj izolaciji, kao i svim građanima kojima je u ovoj teškoj situaciji pomoć potrebna, obavljajući umjesto njih kupovinu namirnica i ljekova, plaćanje računa kao i druge obaveze.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti