Predstava “ Svaka divna stvar”: 28. novembar„Crvena komuna“, Petrovac, od 20 časova

„Svaka divna stvar“ glumca Ninoslava Đorđevića, koji i režira projekat, u produkciji Narodnog pozorišta iz Sombora, komad je britanskog dramskog pisca Dankana Mekmilana.

Mekmilan je istakao da je dramu pisao da bi ukazao na potrebu za komunikacijom među ljudima, dok Đorđević ističe da tema depresije koja je u osnovi teksta u samom komadu biva obrađena na konstruktivan način čistim teatarskim jezikom, čiji je cilj da gledaoce dovede do katarze.

Režija: Ninoslav Đorđević

Dizajn zvuka: Goran Kulić

Muzički saradnik: Nikola Dragović

Igraju: Ninoslav Đorđević, Lea Jevtić

I mladi muzičari: Jovana Aranitović, Lana Dudić, Simona Mašić, Stefan Ivetić, Sergej Geleban, učenici Srednje muzičke škole „Petar Konjović“Sombor

Rezervacije i informacije:

033/402-935; 068/875-155

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti