Predstavnici medija i turoperatora iz Bosne i Hercegovine posjetili Budvu

Turistička organizacija opštine Budva je sredinom jula ugostila šesnaest predstavnika medija i turoperatora iz Bosne i Hercegovine, koji su posredstvom Nacionalne turističke organizacije boravili u studijskoj posjeti Crnoj Gori.

Grupu su činili neki od najeminentnijih medija i agencija, među kojima su bili: TV Sarajevo, BHT1, Face TV, Radio Sarajevo, Magazin Gracija, Klix.ba, Exclusiva, te agencije VIP Incoming, Relax tours, Sirius Travel i Castanea M97 tours.

Posebno lijepe utiske nose iz Budve, gdje su tokom jednodnevnog obilaska imali priliku da posjete komplekse “Dukley Gardens” , “Slovenska plaža” u kojoj su i boravili, kao i Citadelu i kompletan Stari grad. Pored predstavnika HG Budvanska rivijera i Dukley-ja, organizovan je susret sa predstavnicima TO Budva, HG “Iberostar - Bellevue” i Crnogorskog turističkog udruženja, dok je radni rucak organizovan u restoranu “Jadran- kod Krsta” koji je bio i domaćin.

Na link-u ispod možete pogledati jednu od reportaža koja je nastala tokom njihovog boravka, posvećena je posebno Budvi i emitovana na nacionalnoj BHT1 u emisiji "Jutro za Vas".

 


Shodno novim mjerama, državljani iz Bosne i Hercegovine trenutno mogu putovati u Crnu Goru uz negativne rezultate PCR ili ELISA (negativan IgM) ili ECLIA testa na COVID - 19.

PODIJELI

Tagged under

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti