Predstavnjici njemačke turističke industrije u posjeti Budvi

Šezdeset predstavnika ključnih donosioca odluka njemačke turističke industrije, uključujući turoperatore i turističke agencije su učesnici DRV fvw Destination Forum-a, koji je svečano otvoren sinoć na budvanskoj Citadeli u organizaciji NTO CG, a u cjelodnevnom izletu i obilasku Budve uživali su u društvu domaćina iz TO Budva.

Gosti iz Njemačke su juče obišli manastir Rustovo, vidikovac na Čelobrdu, ručali u domaćinstvu porodice Rađenović na Skočiđevojci, kupali na plaži hotela "Maestral" u Pržnu, obišli Miločerski park, panoramskim izletom brodićem vidjeli plaže budvanske rivijere, ponijevši sa sobom naljepše utiske.

DRV fvw Destination Forum organizovan u saradnji sa Njemačkim turističkim udruženjem (DRV) i fvw – vodećim poslovnim magazinom u Njemačkoj za industriju putovanja i turizma, predstavlja priliku da se prikažu jedinstvene atrakcije, iskustva i noviteti u ponudi Crne Gore kao turističke destinacije.

Tokom pet dana njihove posjete imaće priliku da obiđu sve djelove Crne Gore – primorje, centralni dio i sjever.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti