Prestižni kineski jahting klub partner PMYC

Jahting klub Porto Montenegro je postao partner sa jednim od najprestižnijih jaht klubova u Kini, Visun Royal Yacht Club (VRYC), iz grada Sanya. Partnerski sporazum je najavljen tokom ovogodišnjeg Sajma nautike u Monaku, a 50 VIP jedriličara je već dobilo svoje članske karte.

Važno je da se vodeće matične luke za superajte na Mediteranu uvežu sa azijskim tržištem jahting industrije i jedrenja, koje je u porastu. Ovaj sporazum nije samo potpora za rast na globalnom nivou, već osigurava da članovi oba kluba uživaju nove usluge i benefite izvan njihove matične marine i kluba,saopšteno je iz Jahting kluba Porto Montenegro.

Ovom saradnjom je dodatno potvrđeno da će Jahting klub Porto Montenegro, koji već uživa povjerenje velikih međunarodnih nautičara, biti luka brojnim internacionalnim jedriličarkim flotama i domaćin mnogobrojnih regata.

 

Kao najuticajniji klub u Kini, Visun Royal je domaćin prestižnog jahting događaja China Rendezvous, od 2010. godine. Ovaj klub na samoj obali, u gradu gdje se susreću Istok i Zapad, je takođe i partner čuvenog Monaco Jahting kluba.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti