Prevencija suicida

Crveni krst Budva večeras  sa u 18 časova počinje ciklus radionica "Prevencija suicida".

“ Prvi ciklus radionica namijenjen je djeci i mladima, nakon čega će se obuhvatiti i starija populacija.
Glavni cilj podrazumijeva povećanje svijesti o suicidalnim ponašanjima i načinima na koji ih  prepoznati i spriječiti,  ali i opomena da je društvu potrebno istrajno zalaganje za resurse mentalnog zdravlja kako bi ljudi koji se bore sa tim  poremećajima mogli pronaći potrebnu pomoć.
Radionice će voditi dr Vasko Roganović, psihijatar, psihološkinja Ivana Mihović i psiholog Aleksandar Tanović”, saopštili su iz Crvenog krsta Budva.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti