Prijave za Sajam praksi i stipendija do 7. novembra

Prijave za Sajam praksi i stipendija, studenti završne godine osnovnih studija, specijalističkih, kao i studenti master studija Univerziteta Crne Gore, mogu poslati do subote 7. novembra, 2020. godine.

Ovaj dvodnevni sajam,  na kojem će ukupno 50 poslodavaca ponuditi prakse i stipendije za studente, organizuje Karijerni centar Univerziteta Crne Gore, 11. i 12. novembra 2020. godine, u zgradi tehničkih i na Pravnom fakultetu. Prijavljeni studenti će imati mogućnost da se predstave i upoznaju sa poslodavcima i njihovom ponudom, prema rasporedu brzih intervjua, u trajanju od 15 minuta, u organizaciji Karijernog centra UCG.

Studenti se prijavljuju popunjavanjem formulara za prijavu koja se nalazi na zvaničnom sajtu Univerziteta Crne Gore, sekciji Karijerni centar, gdje su dati i kontakti koordinatora univerzitetskih jedinica i Karijernog centra Univerziteta Crne Gore (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), kojima treba poslati prijavu elektronskim putem.

Studenti mogu prijavu donijeti i lično, u zgradi Rektorata, ali svakako, preporuka je da prijavu pošalju elektronskim putem.

Prvog dana sajma, 11. novembra 2020. godine, u holu zgrade tehničkih fakulteta, prakse i stipendije će ponuditi 30 poslodavaca, za studente Arhitektonskog, Biotehničkog, Elektrotehničkog, Građevinskog, Mašinskog i Prirodno-matematičkog fakulteta.

Drugog dana sajma, 12. novembra 2020. godine, u holu Pravnog fakulteta UCG,  studentima Fakulteta političkih nauka, Pravnog i Ekonomskog fakulteta, na Pravnom fakultetu predstaviće se 20 poslodavaca.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti