Prijavite se za besplatnu online radionicu i pronađite posao preko LinkedIn-a

Prijavite se za besplatnu online radionicu i pronađite posao preko LinkedIn-a 

 
Kako da mladi najbolje iskoriste prednosti LinkedIn-a na putu do zaposlenja, da istaknu znanja i vještine na konkurentan način i povežu se sa budućim poslodavcima? Odgovori na ova i brojna druga pitanja samo su dio online radionice za mlade koja će se održati 21. oktobra u 17h, a koju organizuje Omladinski klub Budva u saradnji sa Coca-Cola Podrška mladima projektom.
Predavač na radionici pod nazivom „Kako da BAŠ TI dobiješ posao preko LinkedIn-a?“ biće Bojana Perović, osnivačica agencije “Minuta do posla“ koja će kroz praktične primjere i konkretne savjete naučiti učesnike svemu što treba da znaju o mogućnostima LinkedIn-a u potrazi za poslom.
Organizatori pozivaju mlade da se prijave na radionicu koja je potpuno besplatna. Imajući u vidu da mlade u Crnoj Gori sve više interesuju mogućnosti koje LinkedIn pruža za razvoj karijere, cilj ove radionice je, kako ističu, da obuči i osnaži mlade ljude da na što bolji i kvalitetniji način iskoriste sve potencijale ove društvene mreže.
Riječ je o još jednoj aktivnosti koja se Omladinski klub Budva i Coca-Cola Podrška mladima vas pozivaju 
realizuje kroz ovogodišnji, peti ciklus ciklus Coca-Cola Podrška mladima, najvećeg neformalnog programa za edukaciju i osnaživanje mladih u Crnoj Gori.
Radionica će se organizovati putem Zoom aplikacije.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti