Prikupljeno 51 jedica krvi

U tradicionalnoj akciji dobrovoljnog davanja krvi, koja je danas, u organizaciji DDDK "Radivoje Pima", organizovana povodom Svjetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi u amfiteatru SMŠ "Danilo Kiš, prolikupljeno je 51 jedinica ove dragocjene tečnosti.

Predsjednik budvanskog Društva dobrovoljnih davalaca krvi “ Radivije Pim” Rajko Kuzman kazao je da je zadovoljan odazivom gradjana Budve , jer je riječ o akciji koja je bila lokalnog karaktera.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti