Prilika za crnogorske studente

Ministarstvo vanjskih poslova i medjunarodne saradnje Italije, sa partnerima iz regiona, organizuje evropski forum za mlade (EU-Balkan Youth Forum), u Rimu od 22-26 Novembra 2021.

Na forumu, gdje će se sastati studenti iz cijele Evrope, raspravljaće se o idejama o budućnosti Evrope i promovisati strategije evropskih integracija. To će biti prilika da se mladi sretnu sa kolegama i predstavnicima iz politike, da podijele svoje misljenje o novim izazovima u društvu, upravnim sistemima, klimatskim promjenama, ekonomskim pitanjima, kao i o novim medijima. Sve informacije možete naći na www.eubalkanforum.org

Prijave se podnose do 15. oktobra 2021. godine.

Preuzeto sa sajta Italijanske Ambasade u Podgorici

 

https://www.youtube.com/watch?v=Z5_Cd1J1ni8

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti