Pročitajte koja naselja u srijedu će biti bez struje

Zbog planiranih radova na mreži, u srijedu 12. aprila, bez napajanja električnom energijom će ostati u terminu od 9, 30 do 11 sati Buljarica, Medigovići, Novoselje, Bačvice, Golubovići, Brežine,  Stupovi, dio Petrovca, Prijevorac i ,Bentonit. Od 9, 00 do 14  sati bez struje će biti  naselja Mažići, Lapčići, Stanišići, Brajići, Duletići, Gornji i Donji Pobori, Stanjevići, najavljeno je iz CEDIS- a.
“Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni”, saopšteno je iz CEDIS-a.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti