Produžen rok za nominovanje kandidata za dodjelu nagrada “Najbolji u turizmu i ugostiteljstvu” u Budvi za 2020. godinu

Turistička organizacija opštine Budva i ove godine organizuje dodjelu godišnjih nagrada sa ciljem unapređenja kvaliteta usluga, razvijanja gostoprimstva, razvijanja i unapređenja dobrih odnosa među turističkim poslenicima, podizanja turističke kulture i razvoja turističke ponude grada Budve.

“Još jednom pozivamo najširu javnost da direktno učestvuju i nominuju kandidate za dodjelu godišnjih nagrada u predviđenim kategorijama za kvalitet i doprinos razvoju turizma u Budvi za 2020. godinu  “, navode u TO Budva

Javni poziv za dostavljanje predloga odnosno prijava po utvrđenim kategorijama je produžen i traje do kraja marta 2021. godine.

JAVNI POZIV za nominovanje kandidata za dodjelunagrada “Najbolji u turizmu i ugostiteljstvu” u Budvi za2020. godinu

Turistička organizacija opštine Budva i ove godine organizujedodjelu godišnjih nagrada sa ciljem unapređenja kvalitetausluga, razvijanja gostoprimstva, razvijanja i unapređenja dobrihodnosa među turističkim poslenicima, podizanja turističkekulture i razvoja turističke ponude grada Budve. 

Zbog specifičnosti godine za nama, u kojoj je turizam,uslijed pandemije coronavirusa, u svim svojim segmentimauglavnom stagnirao, ove godine se nagrada neće dodijeliti u pojedinim kategorijama, a postojeće će se, jednim dijelom, prilagoditi novonastalim okolnostima.

Pozivamo najširu javnost - građane, zainteresovanesubjekte, fizička i pravna lica, da direktno učestvuju i nominuju kandidate za dodjelu godišnjih nagrada u predviđenim kategorijama za kvalitet i doprinos razvojuturizma u Budvi za 2020. godinu.

Najuspješnijima će se nagrada dodijeliti u sledećimkategorijama:

KOMPANIJE, INSTITUCIJE, PROMOTIVNE AKTIVNOSTI 

 1. Najuspješniji ugostiteljski objekat
 • novi hotel
 • novi objekat u privatnom smještaju
 • novi restoran
 1. Najbolji PROJEKAT koji doprinosi unaprjeđenju turističkeponude i vizuelnog identiteta grada
 2. Najbolja PROMOTIVNA AKTIVNOST (promotivnakampanja)
 3. Najbolji u kategoriji medija iz oblasti turizma

 

 

 POJEDINCI

 

 1. Najbolji direktor – menadžer turističko-ugostiteljske kompanije
 2. Najbolji recepcioner
 3. Najbolji konobar
 4. Najbolja sobarica
 5. Najbolji kuvar
 6. Najbolji poslastičar
 7. Najbolji vatrogasac
 8. Najbolji komunalni radnik

Najbolje učenike stručnih zanimanja direktno će predlagati školske institucije.

Javni poziv za dostavljanje predloga odnosno prijava poutvrđenim kategorijama je otvoren i traje do 10. marta 2021. godine.

Predloge, odnosno prijave za dodjelu nagrada u predviđenimkategorijama potrebno je dostaviti Turističkoj organizacijiopštine Budva na e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sanaznakom prijava za nagradu “Najbolji u turizmu i ugostiteljstvu” u Budvi za 2020. godinu.

Prijava sadrži:

1) Naziv objekta, projekta, promotivne aktivnosti ilipojedinca koji se nominuje;

2) Kratko obrazloženje o nominovanom uz prilaganje svedokumentacije koju predlagač smatra za relevantnu, a mogla bi doprinjeti boljem isticanju kvaliteta i postignutihrezultata

3) Osnovni podaci o predlagaču: Ime i prezime (naziv kompanije, institucije, preduzeća, organizacije), adresa, e-mail i broj telefona;

Na osnovu ponuđenih kategorija komisija sastavljena od pet članova (CTU – dva člana, Opština – Sekretarijat za privredu, TOB, Udruženje ugostitelja) vrši ocjenjivanje pristiglih prijava.

Nagrada se dodjeljuje u obliku priznanja ili plakete.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti