Program Ceremonije otvaranja sezone na tvrđavi Mogren za sve ljubitelje elektronskog zvuka

Početak ljetnje turističke sezone biće obilježen dvodnevnim internacionalnim programom koji se održava tokom predstojećeg vikenda i koji je tamatski podijeljen tako da se organizuje na dvije lokacije u Budvi.

Pored umjetničkog i muzičkog dijela programa Ceremonije otvaranja sezone na trgu ispred Starog grada, ljubitelje elektronske muzike očekuju nastupi evropskih i svjetskih DJ-eva na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, tvrđavi „Mogren“.

Prve večeri, u petak 2. juna od 22 sata publiku na tvrđavi će zagrijati Nikolа Vemić, DJ koji stiže iz Beograda i pokriva širok spektar soul, džez i disko muzike, koji je isproban kako na skrivenim mjestima, tako i na velikim festivalskim pozornicama. Ljubiteljima hausa predstaviće se švajcarski producent i DJ – Laolu prepoznatljiv po afro-haus zvuku, dok će veče finiširati back to back nastup finaliste svjetskog takmičenja na Ibici DJ-a Popi Divine i lokalnog DJ-a Burkakke.

Tokom druge večeri, na tvrđavi Mogren od 22 sata nastupaju Starac i John K, dok se za sam kraj Ceremonije otvaranja sezone sprema koncert legendarnog američkog DJ-a i muzičkog producenta, jednog od pionira tehno zvuka, Kevina Sandersona (Kevin Saunderson).

U dvije noći programa na trgu ispred Starog grada koji počinje od 21 sat nastupaju svjetska muzička senzacija, italijanski operski trio Il Volo, Miloš Karadaglić i Ksenija Sidorova u subotu 3. juna, dok će dan prije biti organizovana izložba umjetničkih fotografija austalijske umjetnice Đovane Arjafare (Giovanna Aryafara) pod nazivom „Vanishing Tribes of the Omo“, modni spektakl Amato Kotur (Amato Couture) i kabare show.

PETAK, 2. JUN

 

Trg ispred Starog grada

 

21:00

 

Izložba umjetničkih fotografija

Giovanna Aryafara

Vanishing Tribes of the Omo

 

Fusion Fashion Cabaret & modni spektakl Amato Couture

 

 

Tvrđava Mogren

after party

 

22:00

 

Nikola Vemić (SRB) / Laolu (CHE) / Popi Divine (SRB) b2b Burkakke (MNE)

 

 

 

SUBOTA, 3. JUN

 

Trg ispred Starog grada

 

21:00

 

Miloš Karadaglić i Ksenija Sidorova

 

IL VOLO

 

Tvrđava Mogren

after party

 

22:00

 

Starac (MNE) / John K (MNE) / Kevin Saunderson (USA)

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti