Program JU „Grad teatra“ u susret proglašenju EPK 2028. Razgovor sa Nikolom Konteom

U četvrtak 14. septembra, u 19 časova, na trgu ispred kuće Čekrdekovića u Starom gradu će se održati razgovor sa čuvenim italijanskim džez muzičarem i producentom Nikolom Konteom pod nazivom “Objedinjavanje kulture kroz jezik muzike”.

Podsjećamo da je ovaj razgovor uvod u koncert Nikole Kontea koji će se održati u petak, 15. septembra na sceni Između crkava sa početkom u 21. čas.

Ulaznice za koncert se mogu rezervisati putem broja telefona +382 68 875 155 od 9 do 20 časova.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti