Prosječan račun u februaru u Budvi 31, 57 eura

Domaćinstva su u februaru potrošila 121.396.613 kWh električne energije, što je oko 14 odsto manje u odnosu na potrošnju ostvarenu u januaru, a u odnosu na februar 2021, potrošnja je veća za 2,6 odsto, saopštila je EPCG.

Prosječan februarski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore (ukoliko s izuzmu neočitana mjerna mjesta u objektima koji nijesu stalno nastanjeni) iznosi 34, 60 eura. Domaćinstva u Mojkovcu bilježe najnižu prosječnu potrošnju od 18,76 eura, dok je najveća prosječna potrošnja prethodnog mjeseca očitana u Tivtu gdje su domaćinstva u prosjeku potrošila električne energije u vrijednosti od 43,72 eura. Prosječan račun u februaru u Budvi iznosi 31, 57 eura.

Čak 62 odsto domaćinstava dobiće račun u vrijednosti do 30 eura, a od 30 do 50 eura 15,6 odsto potrošača, od 50 do 100 eura 16,7 odsto kupaca, dok je potrošnja preko 100 eura očitana kod 5,7
odsto kupaca. Februarske račune umanjene za iznos popusta za redovne platiše dobiće 50,7 odsto domaćinstav u Crnoj Gori, odnosno 189.507 kupaca.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti