Prosječna zarada u avgustu ove bilježi rast od 1,7 odsto u odnosu na avgust prošle godine

Prosječna zarada (bruto) u avgustu 2021. godine u Crnoj Gori iznosila je 795 eura, dok je prosječna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 532 eura.

Prosječna (neto) zarada u avgustu 2021. godine u odnosu na jul 2021. godine zabilježila je rast od 0,4% dok je prosječna (neto) zarada u avgustu 2021. godine u odnosu na isti mjesec prethodne godine zabilježila rast od 1,7%.

Ako se ima u vidu da su potrošačke cijene u avgustu 2021. godine u odnosu na jul 2021. godine zabilježile rast od 0,1% proizilazi da su realne zarade u istom periodu zabilježile rast od 0,3%.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti