Prostor Dječijeg dispanzera oplemenjen knjigama

Povodom dječije nedjelje Narodna biblioteka Budve, u saradnji sa Domom zdravlja Budva, oplemenila je knjigama prostor Dječijeg dispanzera.

“Biblioteka je na korišćenje najmlađim sugrađanima ustupila mnoštvo bajki, basni i priča, koje bi trebalo da njima i njihovim roditeljima skrate vrijeme provedeno u čekaonioci ispred ordinacija na kreativan način, a da djeca telefone u rukama zamijene knjigom. Na policama ove male biblioteke nalazi se 80 knjiga, kao i određeni broj Zabavnika i drugih dječijih časopisa.
Koristimo se prilikom da pozovemo i sve zainteresovane građane  da, ukoliko žele, doniraju knjige za ovu namjenu”, navela je direktorica Mila Baljević.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti