Provjera sposobnosti za ovjeru licenci spasilaca na vodi 8. maja u Sutomoru

Crveni krst Crne Gore poziva spasioce na vodi da se prijave za narednu provjeru sposobnosti za ovjeru licenci spasilaca na vodi.

Provjera će biti organizovana u nedjelju, 8. maja, u Sutomoru, sa početkom u 8 sati. Takođe, prva obuka planirana za ovu sezonu biće održana u periodu od 4. do 10. maja, u Domu solidarnosti, u Sutomoru. Pijave  putem maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili pozivom na broj 069334267 ili 030373608.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti