Prvi protest građana za očuvanje Miločerskog parka: u nedelju u 5 do 12

Video sječe drveća u Miločerskom parku, koji se prvo pojavio na našem portalu, je napravio velik odijek u medijima.

Gradjanski pokret URA pozvao je sve građane da se okupe sjutra u pet do 12 kako bi iskazali protest zbog pripremnih rafova koji se izvode na gradilištu buduceg hotela Kraljičina plaža.


Uvaženi prijatelji a posebno mještani Svetog Stefana, Pržna, Blizikuća, Kamenova pozivam vas sjutra na miran slobodan otpor i građanski protest kako bi iskazali nezadovoljstvo današnjim početkom sječe Miločerskih borova. U 5 do 12h simbolično da se okupimo kod prve kapije iz pravca Pržna ka Svetom Stefanu i pošaljemo jasnu poruku da je Miločerski park pluća našeg mjesta i jedina preostala zelena oaza Budvanske rivijere!”, navodi se u pozivu koji potpisuje član predsjednistva budvanskog odbora i mjestanin Svetog Tefana Blažo Radjenović.

 

VEZANO: Vuksanović aminovao Statisovu Kraljičinu plažu koja je protivna Prostornom planu

 

 

 

VEZANO: Restitucija je plan za ubrzanu privatizaciju i trajnu devastaciju miločerskog parka

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti