Prvo izdanje EUBC bokserskog kupa biće održano do 8. do 14. oktobra u Budvi

Prvo izdanje EUBC bokserskog kupa biće održano do 8. do 14. oktobra u Budvi u organizaciji Bokserskog kluba "Budva", a uz podršku TO Budva.

Takmičenja između elitnih muških boksera širom Evrope imaće unosan nagradni fond od 507.000 dolara.

*Registracija boksera od 11. do 27. septembra*.

Predviđeno je da se finale održi na otvorenom, nakon čega će uslijediti koncert u Starom gradu u Budvi, najavljeno je iz Bokserskog kluba "Budva".

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti