Rad turističko-informativnih biroa u Budvi tokom prazničnih dana

Tokom uskršnjih i prvomajskih praznika turističko-informativni biroi na teritoriji našeg grada raditi po sledećem rasporedu:

22, 24. i 25. april

Radiće info biro u Mediteranskoj ulici od 8 do 20 sati;

23. april

Radiće svi info punktovi po ustaljenom rasporedu;

1, 2. i 3. maj

Radiće info biro u Mediteranskoj ulici od 8 do 20 sati;

Koristimo priliku i da obavijestimo sugrađane da će od danas, 21. aprila biti otvorena još dva turističko-informativna biroa - kod gradskog stadiona i u Rafailovićima.

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti