Radionica “Digitalizacija i njen uticaj na društvene procese”

Kancelarija za mlade, Sekretarijata za društvene djelatnosti, Opština Budva, organizuje besplatnu edukativnu radionicu pod nazivom pod nazivom "Digitalizacija i njen uticaj na društvene procese", koja će biti održana večeras u 19h u Omladinskom klubu Budva.

Predavač Dimitrije Jovićević, iz Savjeta Evrope, upoznaće mlade o razvoju tehnologije, njenoj primjeni i korišćenju u svim oblastima društvenog života, kao i zaštiti ličnih podataka na internetu.

Mladi će imati priliku da saznaju na koji način mogu da se prilagode promjenama koje digitalizacija prouzrokuje.

Zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem sljedećeg formulara:

https://docs.google.com/forms/d/1lExhu-1MQe-3EwoeyKNBl2laJofa5AJeaq-cNP6...

Ova aktivnost se realizuje u sklopu projekta Evropske omladinske kartice, koji se u Budvi realizuje pod pokroviteljstvom Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva i u partnerstvu sa NVO Centar za omladinsku edukaciju i Upravom za sport i mlade.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti