Radionica engleskog jezika "DISCOVER ENGLISH" četvrtkom u Petrovcu

Narodna biblioteka Budve organizuje u Petrovcu besplatnu radionicu engleskog jezika "Discover English" za učenike VI, VII i VIII razreda koju će voditi profesorica Kaja Lazarević.

Radionica će se odvijati svakog četvrtka, počev od 13. februara u prostorijama Crvene komune u terminu od 13 do 14 sati. Cilj ove radionice je da pomogne djeci da bolje usvoje i obogate svoj vokabular i gramatiku engleskog jezika, učeći kroz pokret, igru i pjesmu. Radionica će trajati tri mjeseca, a djeca će slušati i čitati poznate priče i inserte iz filmova, obilježavaće poznate praznike u tom periodu, rješavaće asocijacije i zagonetke, sastavljati kvizove. Teme koje će se obrađivati su: St Valentine's Day, Mothers' Day, The Real Shakespeare, Digital World, Film and Music.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti