Radionica "English is Fun"

Narodna biblioteka Budve organizuje radionicu "English is Fun" za djecu školskog uzrasta (III,IV i Vrazred) koju će voditi profesorica Kaja Lazarević. Besplatne radionice će se odvijati u čitaoničkom prostoru Biblioteke svake srijede u terminu od 18 do 19 časova, počev od 5. februara


Djeca će učiti jezik kroz nekoliko segmenata: obrađivaće popularne dječije pjesme i igre, slušaće i čitaće poznate priče i inserte iz filmova, oslikavaće ih, obilježavaće poznate praznike u tom periodu, praviće čestitke, rješavaće asocijacije, zagonetke, učiće jezik kroz pokret i bogatiti svoj vokabular.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti