Radionica: Kako brinemo o mentalnom zdravlju?

Pozivamo te da se prijaviš na besplatnu edukativnu radionicu pod nazivom "Kako brinemo o mentalnom zdravlju", koja će se održati u petak, 14.oktobra u 18h u Omladinskom klubu Budva. To se navodi u saopštenju Omladinskog kluba

Radionicu će voditi psihološkinja i psihoterapeutkinja Ivana Mihović, od koje ćeš imati priliku da saznaš:

▪️Šta je mentalno zdravlje?
▪️Ko su ljudi koji nam daju podršku kad brinemo o mentalnom zdravlju?
▪️Zašto je važna briga o mentalnom zdravlju?
▪️Kako je to nekad bilo a kako sad - kroz kratki osvrt na istoriju brige o mentalnom zdravlju kroz scene iz filma "Patch Adams".


Ovu aktivnost organizuje Omladinski klub Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva u sklopu svojih redovnih aktivnosti.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti