Radionica: Kako brinemo o mentalnom zdravlju

Kancelarija za mlade, Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva, poziva mlade da se prijave na besplatnu edukativnu radionicu pod nazivom "Kako brinemo o mentalnom zdravlju", koja će se održati u petak, 14.oktobra u 18h u Omladinskom klubu Budva.

Radionicu će voditi psihološkinja i psihoterapeutkinja Ivana Mihović, od koje će mladi imati priliku da saznaju:
• Šta je mentalno zdravlje?
• Ko su ljudi koji nam daju podršku kad brinemo o mentalnom zdravlju?
• Zašto je važna briga o mentalnom zdravlju?
• Kako je to nekad bilo a kako sad - kratki osvrt na istoriju brige o mentalnom zdravlju kroz scene iz filma "Patch Adams"
Link za prijavu:
https://docs.google.com/forms/d/1bLa3EexLvTc3LulqlXv5V24L-mXhrklgMqklHoz...
Ovu aktivnost organizuje Omladinski klub Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva u sklopu svojih redovnih aktivnosti.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti