Radionica : “ Mi smo promjena”

Omladinski klub Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva poziva sve mlade  da se prijave za učešće na radionici na temu zaštite ljudskih prava, koja će se održati u sklopu projekta “Mi smo promjena!”.

Učesnici će kroz pohađanje radionice imati priliku da ojačaju svoja znanja i upoznaju se sa inovativnim pristupima, učeći o socijalnoj koheziji, zaštiti ljudskih prava i borbi protiv diskriminacije.

 Radionica se održava u utorak, 4. April u Omladinskom klubu u Budvi (TQ Plaza, na 1. spratu) od 17 - 20 časova.

? Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScaEizmowzZQTSx4SO3Ri2YNDIqVXcA-qHUXR-iltdUEceJug/viewform


Radionica se realizuju u sklopu projekta “Mi smo promjena”, a projekat finansira Ambasada SAD u Podgorici u sklopu Programa malih grantova Demokratske komisije 2022 (2022 Democracy Commission Small Grants Program).

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti