Radionica " Mladi za životnu sredinu bez korupcije "

Omladinski klub Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva poziva sve mlade da se prijave za učešće na radionici " Mladi za životnu sredinu bez korupcije ".

Radionica će se održati u četvrtak, 13. aprila, sa početkom u 18h u Omladinskom klubu u Budvi.

Ohrabrujemo sve mlade iz Budve da se prijave na ovu edukativnu radionicu, kako bi unaprijedili znanja iz oblasti zaštite životne sredine i ista primijenili u svakodnevnici, naučili da prepoznaju korupciju i na nju adekvatno reaguju i prijave je za to relevantnim adresama.

Prijave su otvorene do srijede, 12. aprila u 20h.

Link za prijavu : https://www.moacg.me/event-details/budva-javni-poziv-za-radionicu-mladi-za-zivotnu-sredinu-bez-korupcije/form

Čekamo vas!

Detaljnije na: https://www.moacg.me/post/budva-javni-poziv-za-radionicu-mladi-za-zivotnu-sredinu-bez-korupcije

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti