Radionica pod nazivom „Proćakulajmo na japanskom”

Omladinski klub Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva poziva sve zainteresovane da prisustvuju radionici pod nazivom „Proćakulajmo na japanskom”.

Upoznajmo se i vodimo se japanskim direkcijama! Radionica je namijenjena apsolutnim početnicima i zainteresovanima za japanski jezik. Broj učesnika je limitiran na 14 radi najbolje interaktivnosti i saradnje.

Radionicu će voditi Jasmina Bigović, naša sugrađanka, diplomirana profesorka japanskog jezika i književnosti filološkog fakulteta u Beogradu, kao i dugogodišnja aktivistkinja. Jasmina je ujedno i alumni MIRAI programa “Western Balkans meet Japan: A Bridge into the Future”, koji realizuje RYCO u saradnji sa Ministarstvom spoljnih poslova Japana gdje se uživo susrela sa japanskom istorijom i kulturom.

Link za prijavu https://forms.gle/vY9P421ivPNdp3Yq6

Radionica će biti održana u petak u Omladinskom klubu, TQ Plaza prvi sprat.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti