Radionica: Rad na prevazilaženju strahova

Omladinski klub Budva organizuje besplatnu radionicu pod na nazivom „Rad na prevazilaženju strahova“, koja će biti održana u petak, 1. oktobra u Omladinskom klubu u Budvi sa početkom u 18 sati.

Radionicu će voditi psihoperapeutkinja, Tatjana Mitrović.
Mladi ljudi će na ovoj radionici imati priliku da saznaju o prevazilaženju strahova kroz praktične primjere vezane za: odnos  JA-TI, prekid kontakta  (raskid veze), zamrznuta seksualnost (strah od napuštanja partnera), virtuelni odnos (šta gubimo i dobijamo u tom odnosu), svjesnost o bivanju u sadašnjem momenu, kao i rad na sopstvenim kapacitetima.
Broj mjesta je ograničena na 20, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera.
Radionica se realizuje u sklopu redovnih aktivnosti koje sprovodi Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti i mlade Sekretarijata za društvene djelatnosti.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti