Radionica - Skini etiketu

Omladinski klub Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva poziva sve mlade da se prijave za učešće na radionici "*Skini etiketu!*".

Koliko si puta čuo/la da su žene slabe, manje bitne ili ne mogu? Koliko si puta čuo/la da su mladi neiskusni, nezainteresovani, ili da nisu ravnopravni članovi društva?

Želiš li da skineš tu etiketu sa sebe?

Ciklus radionica “*Skini Etiketu!*” se održava 4. i 9. Maja u Omladinskom Klubu Budva
(I sprat TQ plaze).

Ako želiš da naučiš više o rodnoj ravnopravnosti ili o tome kako da budeš aktivniji građanin i kreiraš svoje akcije, prijavi se na radionice preko linka:

https://forms.gle/y57CsifbLBD1P2LE7

*4. Maj, sa početkom u 19h* Radionica o rodnoj (ne)ravnopravnosti, modul I

*9. Maj, sa početkom u 19h*  Radionica o aktivizmu, modul II

Ovaj ciklus radionica realizuje NVO Spiritus Movens u saradnji sa organizacijom “Irida”.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti