Radionica: Web izazovi kroz algoritme, bezbjednost i dizajn

Ukoliko imaš između 15 i 30 godina, a zanimaju te osnove web dizajna, algoritmi društvenih mreža i sigurnost na internetu , prijavi se na besplatnu online radionicu koja će se održati u srijedu, 21. aprila u 18h.

Voditelj radionice je Mirko Božović, magistar računarskih nauka i elektrotehnike     

Sve što ti treba je dobra internet konekcija i želja za novim saznanjima i druženjem.

Radionica se realizuje u sklopu redovnih aktivnosti koje organizuje Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti i mlade, Sekretarijata za društvene djelatnosti Opština Budva.

Nakon prijave za radionicu, dobićete pristup za radionicu na zoom platformi.

Link za prijavu:
https://docs.google.com/forms/d/1etPh1qwhVeMEW2q4bOasPK8WHbZJcFiYNIKwcwniuhw/edit

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti