Radionica za roditelje i za mlade

Pozivamo mlade i roditelje da se prijave na poslednju u nizu radionica savjetodavnog karaktera na temu prevencije alkoholizma, koja će se održati u Omladinskom klubu Budva 23. decembra od 19.30h.

Radionica je namienjena roditeljima i mladima i vodiće je psihoterapeutkinja i homeopata Tanja Mitrović.

Neke izazove koji se nameću u određenim životnim situacijama i okolnostima, kao što su slavlje, tuga, stres... skloni smo da obilježimo ,,čašicom''. Ta čašica često bude okidač za mnoge neželjene ishode.
Radom na našim granicama, uvjerenjima, dozvolama, zabranama, možemo svjesno uticati na promjene. Uz razumijevanje i podršku možemo da spriječimo prije nego što bude prekasno.
Radionice su interaktivnog karaktera i učešće je besplatno.
Aktivnost se realizuje u okviru Kancelarije za prevenciju bolesti zavisnosti i mlade Sekretarijata za društvene djelatnosti.
Prijave su obavezne putem linka: https://docs.google.com/forms/d/1DytjXevqDFMseZmP0zPlG1c244vuom60csWO4uO.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti