Radno vrijeme info biroa tokom praznika u Budvi

Turistička organizacija opštine Budva obavještava građane i turiste da će turističko-informativni biroi u gradu u vrijeme predstojećih praznika raditi na sledeći način:

1, 2, i 3. maja svi turističko-informativni biroi će raditi od 08:00 do 15:00 osim biroa u Mediteranskoj ulici (kod restorana "Perla") koji će raditi do 15:30;

  1. maja će svi biroi raditi od 08:00 do 20:00h;
  2. maja će građanima i turistima biti na raspolaganju dežurni biro u Mediteranskoj ulici, od 08:00 do 15:30, dok će 6. maja raditi svi turističko-informativni biroi u jednoj smjeni, od 08:00 do 15:00, odnosno do 15:30 biro u Mediteranskoj ulici.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti