Radno vrijeme info punktova za Dan državnosti

U utorak i srijedu (13. i 14. jula), kada su u Crnoj Gori proglašeni neradni dani zbog proslave praznika Dana državnosti Crne Gore, radiće svi informativno-turistički biroi na teritoriji budvanske rivijere.

U terminima od 08:00h do 15:00h radiće info biroi: Opština, Stari grad, MZ Babin do, Centar – Zavod za izgradnju Budve, Stadion Podkošljun, Rafailovići, Pržno, Petrovac.

Novi, glavni info biro u Mediteranskoj ulici, radiće tokom prazničnih dana od 08:00h do 21:00h.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti