RAJ: Na ovu plažu ne možete ući BEZ svog kućnog ljubimca!

Kućni ljubimci na plaži: „Nema ljubimca, nema ulaza“! Ova poruka će vas dočekati na ulazu u italijanski plažu „The Rimini Dog No Problem“.

Kućni-ljubimci-na-plaži-petface-6.jpg

Čak i na samu pomisao na sliku Kućni ljubimci na plaži svi mi koji volimo i imamo životinje, vrlo se rastužimo jer znamo da na našim plažama ljubimci skoro nigde nisu dobrodošli. Međutim, postoji jedno mjesto na svijetu gdje vlada zakon kućnih ljubimaca na plaži – italijanska plaža „The Rimini Dog No Problem“.

Kućni-ljubimci-na-plaži-petface-1.jpg

Iako vam je možda teško da poverujete, ali na ovu plažu ne možete ući BEZ svog kućnog ljubimca! Plažu vode braća Marco i Luca Agostini, nalazi se u Riminiju, a otvara se svakog dana u 7h ujutru.

Kućni-ljubimci-na-plaži-petface-2.gif

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti