Rekonstrukcija ruinirane zgrade MZ Stari grad

Sekretarijat za investicije zatražio je od kolega iz Sekretarijata za urbanizam da izdaju urbanističko tehničke uslove za rekonstrukciju zgrade Mjesne zajednice Stari grad.
Primorske novine ranije su objavile da je riječ o zgradi nedaleko od Trga pjesnika koja se nalazi u lošem stanju, te da joj je potrebna ozbiljna rekonstrukcija. Atraktivna nekretnina godinama nije u upotrebi, a prostorije u njoj su u izuzetno lošem stanju, zbog čega je potrebna ozbiljna adaptacija.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti