Revakcinisano gotovo 32 odsto punoljetnih građana

U Crnoj Gori do danas je prvu dozu vakcine protiv koronavirusa primilo 35,4 odsto punoljetnih građana, a drugu 31,9 odsto.

Prema podacima Instituta za javno zdravlje, 161.910 građana primilo je prvu dozu vakcine protiv COVID-19, dok je revakcinisano ukupno 146.029 odraslih osoba. Do sada je ukupno aplicirano 307.939 doza vakcina protiv koronavirusa. U Crnoj Gori su u posljednja 24 sata date 182 prve doze vakcina, a u tom periodu revakcinisano je 57 osoba.

Masovna vakcinacija protiv COVID-19 u Crnoj Gori počela je 4. maja.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti